Hovedtaler

Ole-Magnus Olafsrud, Norge

Om hovedtaler Ole-Magnus Olafsrud

Ole-Magnus Olafsrud har arbejdet med forskellige internationale netværk i 44 år – 20 af dem som direktør for den internationale, kristne bevægelse Navigatørerne i Norge.

Som pensioneret arbejder han nu med discipeludvikling og udvikling af yngre ledere i Norge og i flere andre lande gennem Lausanne-bevægelsen.

Ole-Magnus Olafsrud arbejder bl.a. også i den europæiske del af Lausanne-bevægelsen for at inspirere til at bruge ​​bevægelsens Cape Town 2010-erklæring.

Ole-Magnus Olafsrud er en erfaren familievejleder, og mere end 20.000 par fra forskellige lande har deltaget i hans seminarer om familieliv.

Han har skrevet fire bøger, hvoraf to handler om familiedynamik, en om relationel evangelisering og en om langsigtet arbejde med generations-disciple. 

På dansk er udkommet Der hvor du er. Om bogen skriver Lohses Forlag:

Flere aktiviteter, mere travlhed, mere dårlig samvittighed, endnu flere nederlag? Eller … Hvad skal der egentlig til for at mennesker i dag lærer Jesus at kende?

I »Der hvor du er« tager Ole-Magnus Olafsrud grundigt fat på disse spørgsmål. Bogen har ingen how-to-do-it-teknikker og forkromede løsninger. Dens grundholdning er, at vidnetjeneste ikke er en metode eller aktivitet, men et liv, man lever sammen med mennesker.